Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Stereo Mike - Feugo

ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑΣΕΙΣ ΦΥΓΗΣ...

Τρίτη 29 Απριλίου 2008

Χριστός Ανέστη...Μισθός ανέστη;;;

Πιστός στην ασυνέπεια των ραντεβού μου,αλλά με μία μόλις ημέρα καθυστέρηση επανέρχομαι στην ενεργό δράση της blogόσφαιρας.Αφορμή η προ ημερών επίσκεψη του Ευρωπαίου επιτρόπου Αλ-μούνια και οι θέσεις του για την ελληνική οικονομία,που μάλλον συνάδει απόλυτα με το δεύτερο συνθετικό του ονόματός του...

Κρίση,προβληματισμός,αυξήσεις κάτω από τον πληθωρισμό,ελαστικές εργασιακές σχέσεις,άρση ορίου απολύσεων και άλλα συναφή τα μέτρα που πρότεινε ο κ Αλμούνια.Μέτρα που τη φιλοσοφία τους κατάλαβε,και είναι προς τιμήν της αυτό,μόνο η δημόσια τηλεόραση,που σχολιάσε σχετικά για τις θετικές εξελίξεις για την Ελλάδα που υπολανθάνουν στις θέσεις αλμούνια(τωρα το ότι η δημόσια τηλεόραση αγεται και φέρεται από την εκάστοτε κυβέρνηση δεν το σχολιάζω...)

Ωστόσο κανείς δεν κατάλαβε τις ειλικρινείς προθέσεις της Ε.Ε. για την στήριξη του θεσμού της πατροπαράδοτης πατριαρχικής οικογένειας,που τα τελευταία χρόνια φθίνει στη χώρα μας.Διότι σε κάθε περίπτωση η γενιά των 680 Ευρώ δενμπορεί να φύγει από το πατρικό της σπίτι και να ανταπεξέλθει στα έξοδα της καθημερινότητας.Οπότε σταδιακά θα επανέρθουμε στα κοινωνικά δεδομένα του περασμένου αιώνα με τα παιδιά ακόμα και μετά το γάμο να μένουν στο πατρικό τους κ.ο.κ.

Αυτές τις ευργετικές κοινωνικές συνέπειες τεχνηέντως προσπάθησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και τα μεγαλοεκδοτικά συμ΄φεροντα της ιδιωτικής τηλεόρασης να αποκρύψουν.Κι όμως η δημόσια τηλεόραση,που εκτός από τις διαφημίσεις την πληρώνουμε νταβατζηλίκι όλοι μας στο λογαριασμό της ΔΕΗ(και αν δεν πληρώσεις δε σου κόβουν την τηλεόραση αλλά το ρεύμα),η δημόσια τηλεόραση που δε λέγεται πλέον κρατική αλλά ΔΗΜΟΣΙΑ οπότε ανήκει σε όλους μας ήταν η μόνη που έψαξε βαθιά,αναζήτησε με πάθος και τελικά βρήκε τα πραγματικά κίνητρα των δηλώσεων Αλμούνια.

Ένα μόνο δεν μας είπε η δημόσια τηλεόραση και οι υπέυθυνοί της....



Με ποιόν αριθμό πρέπει να πολλαπλασιάσω τα 680 Ευρώ έτσι ώστε το γινόμενο να είναι ίσο...όχι με τον μισθό του κ Αλμούνια και του ελληνικού κακεκτύπου του κ. Γκαργκάνα αλλά έστω με αυτό του απλού διευθυντή της ΔΗΜΟΣΙΑΣ τηλεόρασης;;;


Υ.Γ.: Άραγε στην ευχή "Μισθός Ανέστη" θα υπάρξει ποτέ η αντευχή-απάντηση....ΑΛΗΘΩΣ;;;

Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

ΔΙΑΚΟΠΕΣ.... ΛΟΓΩ ΠΑΣΧΑ

Σ Ε Ο Σ Ο Υ Σ Δ Ε Ν
Α Ι Σ Θ Α Ν Ε Σ Τ Ε. . . . . . .Π Ρ Ο Β Α Τ Α
Τ Ο Ν Ε W S O N T H E R O C K S
Ε Υ Χ Ε Τ Α Ι


Κ Α Λ Ο Π Α Σ Χ Α

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ....

Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

21-4-1967

31 χρόνια μετά την επιβολή στη χώρα μας της εξ΄ΗΠΑ καθοδηγούμενης χούντας.
Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.
Θερμα συγχαρητήρια και ευχαριστίες στο δημιουργό του

www.polsemannen.blogspot.com

από όπου και μέσω του youtube έπεσε στην αντίληψη μου το συγκεκριμένο video

ΓΙΩΡΓΑΚΗ...ΟΧΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!


Πριν απο μερικές μέρες πήγαινα για καφέ με ένα φίλο(φανατικό ΠΑΣΟΚτζή και αυτό έχει τη σημασία του) και στη συζήτηση μου λέει το εξής:προσπαθούσε να φτάξει το PC του και τον ενοχλούσε ο θόρυβος που έκανε το ανεμιστηράκι.Έβαλε λοιπόν το χέρι του ενω το ανεμιστηράκι δούλευε,ανάμεσα στα φτερά.Αποτέλεσμα....ένα σπασμένο ανεμιστηράκι...Μικρό το κακό.

Θυμάμαι ακόμα τη μητέρα μου να μου λέει...:μη βάζεις τα δάχτυλά σου στην πρίζα,μην πειράζεις τον ανεμιστήρα ενώ δουλεύει, μη, μη, μη κλπ(ήμουν άτακτο παιδάκι).Αλήθεια ρε Γιωργάκη εσένα η μαμά σου δε σε συμβούλευε??

Και καλά άντε να δεχτώ πως μια μάνα με 4 παιδιά ποιό να πρωτοκοιτάξει.Άντε να δεχτώ πως μπορεί εσύ να ήσουν ήρεμο παιδάκι και να μην ακουγες διαρκώς αυτά τα "ΜΗ"...

Όμως Γιωργάκη μου...εσύ δεν έπαιζες στη γειτονιά με τα άλλα παιδάκια,δεν κάνατε όλα μαζί ποδήλατο,δεν βάζατε ξύλα ανάμεσασ τις ακτίνες ή στις αλυσίδες για να γελάσετε με τις απίθανες κωλοτούμπες που ακολουθούσαν;;

Είπαμε όμως εσύ ήσουνα ήρεμο παιδάκι...δεν έκανες σκανταλιές.Όμως Γιωργάκη μου....πόση φαντασία θέλει,πόσο IQ,πόση νοημοσύνη για να καταλάβεις το αυτονόητο.Ότι δηλαδή αν βάλεις τα δαχτυλάκια σου στην αλυσίδα του ποδηλάτου εν κινήσει θα πέσεις;;;Και δεν είσαι παιδάκι πια...και λένε πως ο γέρος θα πάει ή από πέσιμο ή από....

Αποτέλεσμα δύο κατάγματα,ένα στον όγδοο θωρακικό σπόνδυλο κι ένα σε δάκτυλο του δεξιού χεριού...και πάλι καλά να λές που απέφυγες τα χειρότερα...

Αλήθεια Γιωργάκη....μεταξύ μας....μπορείς να κυβερνήσεις αυτή τη χώρα....ή πρέπει να περιμενουμε να μεγαλώσεις;;Από εμένα πάντως έχεις τις ειλικρινείς ευχές μου για ταχεία ανάρρωση.

Περαστικά σου!Περαστικά μας...



Υ.Γ.1 : Η φωτογραφία είναι από προηούμνο ποδηλατικό ατύχημα του Γ.Παπανδρέου για αυτό και ο γύψος είναι στο αριστερό χέρι.Τελικά η ποδηλασία είναι...X-treme game όχι;;;
Υ.Γ2 : Φίλε Τρούλι....κατάλαβα γιατί είσαι τόσο...ΠΑ.ΣΟ.Κ!!!


Κυριακή 20 Απριλίου 2008

BLOG - GAME Part III

Γιατί κλαις;
Έχω να κλάψω από 13.Τότε είχα κλάψει για την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου προσώπου(αν και 3 φορές τη μέρα βάζω τεχνητά δάκρυα λόγω μιας επέμβασης που έκανα στα μάτια μου πρόσφατα)

Γιατί δεν κλαις;
Απλά δε μου βγαίνει αν και πολλές φορές το έχω ανάγκη

Πού είναι ο βάλτος;
Στη ρουτίνα της καθημερινότητας που βουλιάζω αργά μα σταθερά

Ποιός και πού είναι ο δεσμοφύλακας;
Οι ενοχές που μας φορτώσανε πριν καλά-καλά γεννηθούμε και είναι δύσκολο να ξεφεύγεις από τον εαυτό σου

Πού συναντάς μια εντελώς δική σου άβυσσο;
Μα σε ένα ζευγάρι αγαπημένα μάτια...πού αλλού;;

Περιφρονείς κάτι;
Μόνο τους ανθρώπους που δεν δικαιολογούν με τις ιδέες και τις πράξεις τους την ανθρώπινη ιδιότητά τους

Θα ερωτευόσουν για πάντα;
Το πάντα και το ποτέ είναι λέξεις που δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό μου...

Γιατί πουλιούνται τα "έργα τέχνης";
Μάλλον γιατί είναι αρκετά φτηνά, ώστε να μπορεί κάποιος να τα αγοράσει

Μήπως αν αφαιρεθοούν τα εισαγωγικά στην παραπάνω ερώτηση;
Θα έκανε αδύνατη τη συνύπαρξη με το "πουλιούνται"

Do yoy remember Revolution?
Can you live without it?

Θα ανέβαινες σ'ένα βουνό αν το επέβαλε το ωροσκόπιό σου;
Η τρέλα δεν παέι στα βουνά...

Θα σκότωνες τον παπού σου αν το τζάμι δεν έσπαγε από τον πάγο;
Να σπάσω το τζάμι καλύτερα...τι μου φταίει ο παπούς;;

Θα μπορούσες να κλείσεις τα μάτια σου,αν η ζωή σου έστηνε καρτέρι;
Κλείνω τα μάτια μόνο όταν κοιμάμαι

Θα κυλούσε η πέτρα του θανάτου το πρωί,εάν δεν κινδυνεύατε να τιμωρηθείτε από το νόμο;
Ο θάνατος είναι απόρροια της ανηθικότητας του νόμου

Θα εξετάζατε το ενδεχόμενο να διανύσετε μετά τα μεσάνυχτα απ΄την αρχή μέχρι το τέλος την οδό Αχαρνών,αν γνωρίζατε ότι ποτέ δεν θα σας συλλάβουν;
Με καλή παρέα ίσως...αλλά η Αχαρνών είναι απαγορευμένη ζώνη μετά τα μεσάνυχτα;;

Θα σκότωνες τον Μπους,αν σου χάριζαν 10 λαχταριστά εκλερ;
Εκτός από τα κιλά μου θα άλλαζε κάτι;;

Θα μου έδειχνες τα σαπισμένα σου δόντια,αν έβλεπες μέσα τους τα αστέρια;
Θα μπορούσες να διακρίνεις τα αστέρια αν στα δείξω;;

Θα έπεφτες στο πηγάδι αν ήσουν θλιμμένος;
Η αυτοκτονία δεν διώχνει τη θλίψη...απλά τη μεταφέρει στους αγαπημένους σου που μένουν πίσω...


Κατόπιν προφορικής πρόσκλησης από τη Christina Noe ένα ακόμα blogοπαίχνιδο με κάποιες παράξενες ίσως ερωτήσεις και με συνειρμικές σίγουρα απαντήσεις...

Παντελής Θαλασσινός

Κι αν δεν είναι rock...απλά μου αρέσει...!

Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

60 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΡΑΗΛ:60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ


Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί ανακοίνωση του Συλλόγου Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ και αναδημοσιεύεται από τον δικτυακό τους χώρο http://www.intifada.gr/ όπου μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες.

Συμπληρώνονται φέτος το Μάιο 60 χρόνια από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Η επέτειος «γιορτάζεται» με μια σειρά από εκδηλώσεις τόσο στο ίδιο το Ισραήλ όσο και στο εξωτερικό. Αυτός ο κύκλος εκδηλώσεων συνιστά μέγιστη πρόκληση τόσο για τον Παλαιστινιακό λαό όσο και και για κάθε προοδευτικό άνθρωπο. Το Ισραήλ και οι σύμμαχοι του γιορτάζουν:

Την παλαιστινιακή Καταστροφή (Νάκμπα), δηλαδή την απώλεια του 78% της ιστορικής Παλαιστίνης από το λαό που ζούσε εκεί.

Την προσχεδιασμένη και με κυνισμό εκτελεσμένη επιχείρηση εθνοκάθαρσης που είχε σαν αποτέλεσμα την προσφυγοποίηση περισσότερων από 750.000 Παλαιστινίων.

Τις μαζικές δολοφονίες αμάχων από τη Χαγκάνα και τις σιωνιστικές συμμορίες στο Ντεϊρ Γιασίν, τη Λύδδα, την Ταντούρα και σε δεκάδες άλλα σημεία.

Την ισοπέδωση εκατοντάδων Παλαιστινιακών χωριών.
Τον κρατική επιχείρηση σβησίματος κάθε ίχνους παλαιστινιακής μνήμης από την Παλαιστίνη.

Το εξηντάχρονο απαρτχάιντ (ανάλογο με αυτό της Νότιας Αφρικής) που εξακολουθούν να υφίστανται οι Παλαιστίνιοι πολίτες του Ισραήλ.

Τη διαρκή επιθετικότητα και την αναγωγή της κρατικής τρομοκρατίας σε καθημερινή πρακτική με αποκορύφωμα τους πολέμους το ‘56, ‘67, ‘82 καθώς και την κτηνώδη καταστολή της Ιντιφάντα.

Το βάρβαρο αποκλεισμό της Γάζας και τον κατακερματισμό της Δυτικής Όχθης σε απομονωμένα μπαντουστάν υπό την πολιορκία του ισραηλινού στρατού.

Το να γιορτάζει κανείς τα 60 χρόνια του Ισραήλ σημαίνει να γιορτάζει 60 χρόνια κρατικής τρομοκρατίας, εθνοκάθαρσης και ρατσισμού.

Γι’ αυτό ο Σύλλογος Ιντιφάντα προσυπογράφει την έκκληση εκατοντάδων Παλαιστινιακών κοινωνικών οργανώσεων:

Μποϊκοτάζ στους γιορτασμούς για τα 60 χρόνια του Ισραήλ. Καμιά συλλογική ή ατομική συμμετοχή στη γιορτή της βαρβαρότητας!

Αθήνα 15/4/08

Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ...ΛΟΓΟ

Τις τελευταίες μέρες το blog πάσχει από μια θεματική στειρότητα.Ίσως να φταίει η ίδια η επικαιρότητα που αναλώνεται σε αδιάφορα αναμασήματα των ίδιων θεμάτων.Ίσως φταίω κι εγώ που λόγω σχετικού φόρτου εργασίας εν όψει και των πασχαλινών διακοπών δεν ασχολούμαι πια ιδιάιτερα μαζί της...Πάντως σήμερα με συγκλόνισε η εξής σύμπτωση:το πρωί η ΕΤ1(αν θυμάμαι καλά)πρόβαλλε μια εκπομπή-αφιέρωμα για το πότε θα συμβεί το τέλος του κόσμου,η ημέρα της Κρίσεως.Παράλληλα το βράδυ η ΝΕΤ προβάλλει τη στιμγή της συγγραφής της παρούσας ανάρτησης την ταινία "ARMAGEDDON" που αναφέρεται επίσης στην ενδεχόμενη καταστροφή του πλανήτη εξαιτίας της σύγκρουσής του με έναν αστεροειδή(παρεπιπτόντως αυτή η Liv Tyler είναι θεάάάάάά!!!!!

Όχι δεν θέλω να αναφερθώ σε θεωρίες συνομωσίας ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο....Απλά μου προέκυψε ένα ερώτημα...

Έστω πως μαθαίνετε πως η καταστροφή της Γης πρόκειται να συμβεί αύριο...πώς θα θέλατε να περάσετε τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής σας;;;

Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας μέσω σχολίων και κρατώ για τον εαυτό μου το δικαίωμα να απαντήσω τελευταίος με μελλοντική ανάρτηση....

Υ.Γ.1Μην περιοριστείτε μόνο σε μια δραστηριότητα,φτιαξτε κάτι σαν προγραμμα ημέρας

Υ.Γ2 Μην βιαστείτε να απαντήσετε....

Κυριακή 13 Απριλίου 2008

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Στα πλαίσια της θεματολογικής στειρότητας που με διακρίνει τις τελευταίες μέρες αναπαράγω έναν οδηγό καλής συμπεριφοράς στους εργασιακούς χώρους...

Μετά από έρευνα που διενήργησε εταιρεία ερευνών, διαπιστώθηκε πως οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν μεταξύ τους ένα λεξιλόγιο κάπως ανάρμοστο και πολλές φορές γεμάτο ύβρεις, Επιθυμώντας η εταιρεία να διατηρήσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO 9002, λήφθηκε η απόφαση πως τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνονται εφεξής αποδεκτές. Θέλοντας να συμβάλλουμε στην ομαλότερη μετάβαση σε ένα επίπεδο επικοινωνίας πιο εκλεπτυσμένο δημιουργήθηκε η παρακάτω λίστα περιπτώσεων με τις προτεινόμενες αλλαγές:

Αντί του:Πω, πω κουφάθηκα ρε πο..στη!
Να γίνεται χρήση του:Σοβαρά? Απίστευτο! Εντυπωσιακό!

Αντί του:Μήπως να σου πάρω καμία πίπα?
Να γίνεται χρήση του:Αυτή την στιγμή είμαι απασχολημένος.

Αντί του:Στ' αρχ..δια μου!
Να γίνεται χρήση του:Δε με απασχολεί το ζήτημα.

Αντί του:Γ..μώ την τύχη μου! Κι άλλη στραβή!
Να γίνεται χρήση του:Μου αρέσουν οι προκλήσεις.

Αντί του:Τι στο διάολο έχω να κάνω εγώ μ' αυτή την παπαριά!
Να γίνεται χρήση του:Δεν είχα σχέση με το συγκεκριμένο εγχείρημα

Αντί του:Να πάει να γαμ..εί, ας το κάνει μόνος του ο καρ...λης!
Να γίνεται χρήση του:Θα είναι δύσκολο να συντονίσουμε τις ενέργειες μας.

Αντί του:Ωραία! Και κερατάς και δαρμένος!
Να γίνεται χρήση του:Ναι, σήμερα θα μπορέσω να δουλέψω μερικές ώρες παραπάνω.

Αντί του:Είναι εντελώς μα..κας!
Να γίνεται χρήση του:Δεν γνωρίζει ο συνάδελφος το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Αντί του:ΕΕ! Εσύ!
Να γίνεται χρήση του:Με συγχωρείτε.

Αντί του:ΕΕ! Εσύ! Ναι, εσύ ρε μα..κα!
Να γίνεται χρήση του:Με συγχωρείτε κύριε.

Αντί του:Είστε όλοι άχρηστοι!
Να γίνεται χρήση του:Ο προϊστάμενος δεν έμεινε ευχαριστημένος.

Αντί του:Δεν γαμ..σαι λέω γω!
Να γίνεται χρήση του:Λυπάμαι δεν μπορώ να σε εξυπηρετήσω.

Αντί του:Τι? Πήρε προαγωγή? Άραγε πόσους απ'το ΔΣ έχει τσιμπ..κώσει!
Να γίνεται χρήση του:Επιτέλους αναγνωρίσθηκαν οι προσπάθειες της.

Αντί του:Τι τα έκανες τα κωλόχαρτα?
Να γίνεται χρήση του:Μήπως θυμάσαι που τοποθέτησες τα έγγραφα.

Αντί του:Καλά ..σκατά έχεις στο μυαλό σου?
Να γίνεται χρήση του:Νομίζω η πρόταση σου είναι ανεφάρμοστη.

Αντί του:Πάλι τα αρ..δια μου πήρε!
Να γίνεται χρήση του:Το νέο αίτημα του για αύξηση απορρίφθηκε.

Αντί του:Όλοι μαζί να τους γαμ..ουμε τους κ..λοκαπιτάλες!
Να γίνεται χρήση του:Συνάδελφοι ..πρέπει να συσπειρωθούμε

Αντί του:Θα ψοφήσεις και θα είσαι ακόμη κλητήρας!
Να γίνεται χρήση του:Δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω εξέλιξη.

Αντί του:Πάλι χάλασε η μπακατέλα!
Να γίνεται χρήση του:Το φωτοτυπικό έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.

Αντί του:Μπουρ..έλο έχουμε καταντήσει!
Να γίνεται χρήση του:Οι συνθήκες εργασίας δεν είναι οι ιδανικότερες.

Αντί του:Απ'τα σκαλιά .. και άμα σ'αρέσει!
Να γίνεται χρήση του:Ο ανελκυστήρας δεν λειτουργεί.

Αντί του:Είναι ακόμα τύφλα από χθες!
Να γίνεται χρήση του:Νομίζω πως ο προϊστάμενος είναι σε καλή διάθεση.

Αντί του:Σκουλήκια! Θα δουλέψετε μέχρι να λειώσετε!
Να γίνεται χρήση του:Πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες σας.

Αντί του:Καλά τόση ώρα γι'αυτή την μαλ..κία!
Να γίνεται χρήση του:Το αποτέλεσμα είναι μάλλον φτωχό.

Αντί του:Καλώς τα'αρ..δια μας τα δυό!
Να γίνεται χρήση του:Καλημέρα κύριε διευθυντά.

Αντί του:Δώσε φόκο!
Να γίνεται χρήση του:Έχετε αναπτήρα?

Αντί του:Ρε σεις! Τεκέ το κάναμε εδώ μέσα!
Να γίνεται χρήση του:Πρέπει να περιορίσουμε το κάπνισμα.

Χωρίς σχόλια....

Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Ω..ΤΙ ΜΠΑΛΑ!!!

Γιάννη συγγνώμη που αντιγράφω τη μορφή πολλών τίτλων αναρτήσεων τοθ blog σου αλλά δεν βρήκα κάτι πιο ταιριαστό...Getafe - Bayern 3-3 σε ένα παιχνίδι που πραγματικά μπορούσε να αποδείξει σε κάθε "αντιφρονούντα" γιατί το ποδόσφαιρο κατέχει τον τίτλο του βασιλιά των σπορ...
Με το πρώτο παιχνίδι στο 1-1 ο επαναληπτικός φάνταζε δύσκολος για τους Γερμανούς,φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.Το έργο της Βayern έγινε ακόμα πιο εύκολο όταν στο 6' η Getafe έμεινε με 10 παίκτες.Σωρεία ευκαιριών από τότε και στο εξής για τους Γερμανούς κι όμως....λίγο πριν τη λήξη του α΄ημιχρόνου οι Ισπανοί με τον Contra πέτυχαν το γκολ κόντρα σε κάθε λογική.Αντίθετη εικόνα στο β΄ημίχρονο με τους Ισπανούς να χάνουν μοναδικές ευκαρίες για να κλειδώσουν τη νίκη και την πρόκριση και τους Γερμανούς να ισοφαρίζουν στο 89΄ με τον Γάλλο μαέστρο Ribery...
Παράταση και όλα υπέρ της Bayern:ψυχολογία,αριθμητικό πλεονέκτημα κι όμως...ο απόλυτος αιφνιδιασμός!με δύο γρήγορα γκολ στο 1΄και 3΄λεπτό της παράτασης η Getafe με τους Casquero και Braulio πανηγύριζε τη διαγραφόμενη πρόκριση.Λογάριαζε όμως χωρίς τον Luca Toni.Ο Ιταλός επιθετικός με δύο γκολ στο 115΄και στο 119΄διαμόρφωσε το τελικό 3-3 αποζημιώνοντας τόσο τα δύο του γκολ που σωστά είχαν ακυρωθεί στην κανονική διάρκεια του αγώνα όσο και τους θεατές και τηλεθεατές που αφιέρωσαν 2 και κάτι ώρες από τη ζωή τους για να παρακολουθήσουν αυτό το πραγματικά ακατάλληλο για καρδιακούς παιχνίδι.

Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Περί υπεροψίας....

Ο παρακάτω διάλογος μεταξύ Αμερικανών και Ισπανών είναι πραγματικός, σύμφωνα με αυτούς που τον δημοσιοποίησαν, και καταγράφτηκε από το κανάλι 106 ( Finisterra/ Galicia) των Θαλάσσιων Επικοινωνιών.

Ισπανοί: Εδώ Α-835, για να αποφύγετε την σύγκρουση παρακαλώ αλλάξτε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε 25 ναυτικά μίλια μακριά και κατευθύνεστε ακριβώς κατά πάνω μας.

Αμερικανοί: Αλλάξτε εσείς την πορεία σας 15 μοίρες νότια.

Ισπανοί: Αρνητικό! Επαναλαμβάνω, αλλάξτε πορεία 15 μοίρες 15 μοίρες βόρεια.

Αμερικανοί: Σας ομιλεί ο πλοίαρχος σκάφους των ΗΠΑ, αλλάξτε πάραυτα την πορεία σας 15 μοίρες νότια.

Ισπανοί: Την υπόδειξή σας δεν την βρίσκουμε ούτε λογική ούτε εφικτή. Εάν δεν θέλετε να προσκρούσετε επάνω μας, αλλάξτε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια.

Αμερικανοί: (Με υψωμένη φωνή) Σας ομιλεί ο πλοίαρχος Richard James Howard του σκάφους USS Montana του δεύτερου σε μέγεθος αεροπλανοφόρου του στόλου των ΗΠΑ. Έχουμε μαζί μας δυο αντιτορπιλικά, καταδιωκτικό αεροσκάφος και τέσσερα υποβρύχια. Επιπλέον έχουμε την υποστήριξη καταδρομικών. Δεν κάνω ΥΠΟΔΕΙΞΗ αλλά σας ΔΙΑΤΑΣΣΩ! Αλλάξτε πορεία 15 μοίρες νότια, σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του στόλου μας. Πάραυτα τσακιστείτε και αλλάξτε πορεία!


Ισπανοί: Σας ομιλεί ο Juan Manuel Salas Alcantara, εδώ είμαστε δυο άτομα. Έχουμε μαζί μας ένα σκύλο, το βραδινό μας φαγητό, δυο μπουκάλια μπύρα και ένα καναρίνι. Το καναρίνι κοιμάται αυτήν την ώρα. Επιπλέον μας υποστηρίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Dial de La Coruna. Σας ομιλούμε από τον φάρο με αριθμό Α-853 των ισπανικών ακτών Finisterra Galiciaκαι σας γνωστοποιούμε ότι δεν έχουμε πρόθεση να μετακινηθούμε. Δεν έχουμε ιδέα αν είμαστε ο μεγαλύτερος ή ο μικρότερος φάρος των Ισπανικών ακτών. Μπορείτε να προβείτε σε όλες τις γ.... απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του γ..... σκάφους σας που σας επαναλαμβάνω κατευθύνεται ολοταχώς προς τις βραχώδεις ακτές μας. Αλλά και πάλι επιμένουμε και σας υποδεικνύουμε να αλλάξετε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια.


Αμερικανοί : o.k . κατανοητό, ευχαριστούμε.


Μετά από αυτό δεν νομίζω να έχει κανείς απορίες για το γιατί ο Μπους-της Αμερικής είναι εκλεγμένος πρόεδρος των Η.Π.Α. τα τελευταια 10 χρόνια ούτε γιατί η συγκεκριμένη χώρα έχει αναδειχτεί σε παγκόσμιο νταβατζή με τις επιλογές της στην εξωτερική της πολιτική τα τελευταία 60 σχεδόν χρόνια....Α ρε Κολόμβε, γ...μώ την περιέργειά σου....!!!

Τρίτη 8 Απριλίου 2008

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ... ΤΩΡΑ

Μετά από αμέτρητες προσπάθειες,χωρισ να υπολογίσει κόπο και έξοδα(λέμε τώρα) το newsontherocks με παράδοση στη συνεπή ενημέρωση βρήκε και σας αποκαλύπτει την ταυτότητα του γνωστού τρομο-σχολιαστή του www.menoiazei.blogspot.com DAGDA

http://www.dagdadagda.blogspot.com

Διαβάστε την δημοσιευμένη εκεί προκήρυξή του.....

Σάββατο 5 Απριλίου 2008

ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ.... ΝΤΟΠΑ!!!


11 στα 13.Ή αλλιώς ποσοστό κοντά στο 84.5%!!!Αν επρόκειτο για ευστοχία σε αγώνα μπάσκετ σε δίποντα ή σε τρίποντα θα μιλάγαμε για θριαμβευτική επιτυχία.Όταν όμως μιλάμε για το ποσοστό των μελών της ελληνικής ομάδας άρσης βαρών που βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου 2008 ε τότε...τα λόγια είναι περιττά.
Η Dream Team,η επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων που απο το 1996 μας καθήλωνε στους δέκτες της τηλεόρασης ή στα καθίσματα των σταδίων όταν με νεκρική σιγή περιμέναμε και μετά πανηγυρίζαμε απορώντας ποιό βάρος θα αντισταθεί στις διαθέσεις των Πύρρου,Κάχι και των άλλων παιδιών απομυθοποιήθηκε ξαφνικά από έναν έλεγχο της WADA.
Δεν αιθεροβατώ πιστεύοντας πως μόνο οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αρσιβαρίστες κάνουν χρήση αναβολικών.Και στο κάτω κάτω της γραφής όταν οι συναγωνιστές-ανταγωνιστές σου "βοηθούνται" από εξωτερικούς παράγοντες π΄ρπει κι εσύ να ακολουθήσεις την ίδια τακτική για να είσαι ανταγωνιστικός.Απλά η ελληνική εθνική πιάστηκε ενώ άλλοι όχι...

Άλλο είναι το πρόβλημά μου.Πόσο αξίζει τελικά ένα χρυσό μετάλλιο;;;
Αξίζει όσο η ανθρώπινη υγεία;;Όσο η ανθρώπινη αξιοπρέπεια;;

Γιατί είναι δεδομένο πως η χρήση αναβολικών μεσομακροπρόθεμα έχει ολέθριες συνέπειες για την ανθρώπινη υγεία.Δεν είναι πολύ μακρινά τα παραδείγματα αθλητών που έχασαν τη ζωή τους στα γήπεδα ή έξω από αυτά αξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης αναβολικών.

Και η αξιοπρέπεια...Γιατί ποιός δε θα σκεφτεί έστω και για μια στιγμή,ποιό μυαλό δε θα συννεφιάσει η στιγμιαία έστω αμφιβολία για το αν οι τόσες επιτυχίες της ελληνικής άρσης βαρών οφείλονταν στο ταλέντο ων αθλητων και στη σκληρή τους προπόνηση και μόνο...

Αποτέλεσμα..."ΒΕΤΟ",για να δανειστώ κι έναν επίκαιρο όρο,στην ελληνική αποστολή άρσης βαρών για την "είσοδό" της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.Και σε κάθε περίπτωση αυτό το βέτο πονάει.Πονάει ψυχικά...

Αρχαίο πνεύμα αθάνατο,αγνέ πατέρα του ωραίου του μεγάλου και κυρίως του ΑΛΗΘΙΝΟΥ....πού είσαι;;;

Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

BLOG - GAME Part II

Ανταποκρινόμενος σε μια εκ νέου πρόσκληση - πρόκληση αναρτώ τους τίτλους τριών τραγουδιών,που όταν τα ακούω συγκινούμαι ιδιαίτερα(εντάξει,τι να κάνουμε,είμαι από αυτούς που δεν κλαίνε εύκολα,sorry)

1. "Εισιτήριο στην τσέπη σου" Π.Θαλασσινός
2. "Πόσο σε θέλω" Τερμίτες
3. "Ακόμα σ'αγαπώ" Μ.Πασχαλίδης

Έτσι προχειρα χωρίς να το ψαξω και πολύ γιατι θα έγραφα τίτλους μέχρι του χρόνου....

Και για να συνεχιστεί το παιχνίδι...καλώ τους.....
mechanicos, yannis78, katerina, sofia και......τον menoiazei, κατά κόσμον Γίαννη(brainysmurf) για να τον βγάλω και από τον λήθαργο της απουσίας του από τον blogόκοσμο.

Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ...ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ!!!


Ώρα 20:00.Η τηλεόραση ανοικτή σε κάποιο πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό δίκτυο.Έξαφνα μέσα στο σαλόνι μου χαλασμός.Ένας δυνατός αέρας λυσσομανά,φέρνει τα πάνω κάτω,μου ανακατεύει σκέψεις και σημειώσεις.Κοιτάζω πανικόβλητος την οθόνη όπου διαπιστώνω την αιτία του κακού...4-5-6 ανοικτά παράθυρα δημιουργούν ένα ρεύμα εντάσεως πολλών μποφόρ.Σπέυδω να αλλάξω κανάλι.Τα ίδια και χειρότερα.Και αυτός ο κ..οαέρας,αυτό το γαμ..νο ρεύμα έχει μια μπόχα αφόρητη.Μια μπόχα στείρων σχολίων που είτε συμφωνούν όλα μεταξύ τους είτε διαφωνούν σαν διάλογοι από αψογα σκηνοθετημένα κακογραμμένα σήριαλ...Πρέπει να καταφέρω να πατήσω το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ...Επιτέλους ο αέρας κόπασε.Ανοίγω τα παράθυρα του σπιτιού να βγει η μπόχα έξω.Η μπόχα από τα στόματα των καλοπληρωμένων δημοσιογράφων ειδησεωσχολιαστών...
Αυτό που παρουσιάζουν τα μεγάλα κανάλια δεν είναι δελτίο ειδήσεων.Είναι δελτίο σχολίων.Ένα λεπτό η είδηση,μισή ώρα τα σχόλια.Και φτου κι από την αρχή.Και λίγο πριν το τέλος του τηλεχρόνου το πιο σημαντικό κομμάτι της ενημέρωσης,οι πραγματικές ειδήσεις,λέγονται τόσο γρήγορα που πρέπει να τις γράψεις στο βίντεο και να της δεις αργότερα σε αργή κίνηση(εξαιρείται το STAR που τόσοσ την αρχή όσο και στο τέλος τις ίδιες μαλ..κίες λέει καθώς και η κρατική τηλεόραση που είτε ακούς το δελτίο της είτε την ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι ένα και το αυτό).
Κύριοι υπεύθυνοι της ενημέρωσης των διαφόρων τηλεοπτικών σταθμών,
όταν κάθομαι να δω ειδήσεις θέλω να ενημερωθώ για το τι γίνεται στην Ελλάδα και τον κόσμο και να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα.Δεν θέλω τον καθε εντεταλμένο δημοσιγράφο-τηλεχολιαστή να μου υπαγορεύει τι πρέπει να συμπεράνω.Έλεος δεν είμαι ηλίθιος.Και για αυτό βρήκα τη λύση.Είναι το κόκκινο κουμπί στο πάνω μέρος του τηλεχειριστηρίου μου.Έτσι προφυλάσσω το σπίτι μου από την τηλεμπόχα σας.Και όταν θέλω να ενημερωθώ...βλέπω τα δελτία για τους κωφαλάλους.Προτιμώ να με θεωρεί η AGB σας άτομο με ειδικές ικανότητες παρά ηλίθιο δέκτη,χώρο υγειονομικής ταφής της δικής σας τηλεμόλυνσης...