Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΝΤΑΡΤΕΣ....ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ


Μέχρι τώρα ξέραμε για την ασυνέπεια λόγων-έργων που χαρακτήριζε τα πολιτικά πρόσωπα διαχρονικά και παγκοσμίως.Αλλά αυτή η ασυνέπεια συνήθως γινόταν ορατή μετά από μεγάλα χρονικά διαστήματα και συνήθως από την προηγουμένη μιας εκλογικής αναμέτρησης με΄χρι την προηγουμένη της επόμενης.Ή κάποιες φορές τη διαφορά έκανε το αν κάποιες μεγαλόστομίες γίνονταν κατά τη δάρκεια κυβερνητικής ή αντιπολιτευτικής δράσης....

Αλλά προσωπικά δε θυμάμαι στη σύγχρονη πολιτική ιστορία περιπτώσεις πολιτικών που άλλα λέγαν το πρωί και άλλα... ψήφιζαν το βράδυ,σε απόσταση δηλαδή ολίγων ωρών.

Έτσι λοιπόν οι "μεγαλοεπαναστάτες",οι "μεγαλοαντάρτες" βουλευτές της Ν.Δ. κ.κ. Μανώλης και Μιχαλολιάκος το πρωί απειλούσαν πως θα καταψήφιζαν το φορολογικό νομσχέδιο της κυβέρνησης,το απόγευμα όπως ως δια μαγείας(ή αλλιώς επερχόμενου ανασχηματισμού;;;) "επείσθησαν" να υπερψηφίσουν το εν λόγω νομοσχέδιο προκαλώντας την "γιούχα" των βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ(εδώ,εδώ στο γήπεδο αυτό και άλλα "γηπεδικά" που λέει λόγος),την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος της Βουλής απεγνωσμένα προσπαθούσε να αποτρέψει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Ρέππα να...μιλήσει ως είχε δικαίωμα!!!!

Φαίνεται πως "τα όπλα των ανταρτών" ήταν πασχαλιάτικα...και έκαναν μόνο κρότο.Φαίνεται πως οι "επαναστατικές χειροβομβίδες" ήταν παιδικές στρακαστρούκες....

Πως να το κάνουμε αδέρφια...το αντάρτικο δε γίενται με Prada,και το Κολωνάκι και το Σύνταγμα....απέχουν πολύ από τον Γοργοπόταμο και την Santa Clara....

2 σχόλια:

elf είπε...

Δημήτρη μου, αν πιστέψει κανείς αυτά που ακούει, το ελληνικό κοινοβούλιο είναι περίπου η Γ' Διεθνής, μόνο το "εμπρός της γης οι κολασμένοι" δεν έχουν τραγουδήσει ακόμα.
Τον Μιχαλολιάκο δεν τον έχω πάρει χαμπάρι, αλλά ο Μανώλης δεν παίζεται!
Εκτός αν είμαστε απλώς κακοπροαίρετοι και υποτιμούμε τη δύναμη της πειθούς του μεγάλου τους ηγέτη Κώστα. Ή πιο σωστά του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Πολύ θέλαμε να έρθουμε στο φεστιβάλ, αλλά αυτό τον καιρό δεν έχουμε γιαγιά (ακόμα κάνουν τις διακοπές τους)και τη βγάζουμε στις παιδικές χαρές και τα πάρκα. Σε κανά δυο χρόνια όμως τον βλέπω τον σπόρο έτοιμο να ακολουθεί και σ' αυτά.
Σας απεθύμησα, ελπίζω να μαζευτούν οι "νταντάδες" και να τα πούμε λάιβ. Πολλά φιλιά κι από τους τρεις μας.

giannis είπε...

ela re syntrofe pou kolas se tetoies dhloseis ....

eidika o manolis tha prepe logo istorias k mono na xe paraiththei k na agonizotan sto dromo , kt poutoxei kanei palia k xoris politika kolimata..
gia ton allo apla de sxoliazo....de xalo salio...