Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΑΤΕΡΜΟΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ...ΑΗΘΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

(πηγή είδησης και φωτογραφίας
http://www.facebook.com/group.php?gid=45407466556#)
Η Εθνική τράπεζα, αναγνώστη μου, είχε στερήσει πριν 7 χρόνια από τον μικρό Παναγιώτη Βασιλέλλη που έπασχε από λευχαιμία τη δυνατότητα να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να θεραπευτεί παρά το γεγονός ότι στον λογαριασμό που είχε ανοιχτεί τότε είχαν συνδράμει από το υστέρημά τους χιλιάδες πολίτες από τη Μυτιλήνη και όλη την Ελλάδα.

Η Εθνική Τράπεζα αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα στην οικογένεια "πατώντας" σε τυπικότητες ως προς τη μορφή του λογαριασμού.

Η Εθνική δέσμευσε τα 130 εκατομμύρια δραχμές που μάζεψαν οι πολίτες στερώντας από τον Παναγιώτη τη δυνατότητα να αναζητήσει θεραπεία στο εξωτερικό.

Ο μικρός Παναγιώτης Βασιλλέλης έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου και χρειάζονταν 300.000 ευρώ για να χειρουργηθεί στο Memorial. Μετά από πανελλήνιο έρανο , συγκεντρώθηκαν αναγνώστη μου 400.000 ευρώ τα οποία όμως δέσμευσε η Εθνική Τράπεζα επικαλούμενη νόμο του 1939!!!!!!!Δικηγόρος της οικογένειας,όπως υποστηρίζει η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη - όχι μόνο δεν κατέθεσε εξώδικο σε βάρος της τράπεζας, αλλά κατέθεσε στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης!!

Προς πληροφόρησή σας, λίαν προσφάτως, το Συμβούλιο Εφετών Αιγαίου με βούλευμά του απάλλαξε από τις κατηγορίες τέσσερα υψηλόβαθμα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας στη Μυτιλήνη.

Άλλωστε όπως λέει και σλόγκαν τηλεοπτικής σειράς που προβάλλεται στο STAR "αν έχεις ΚΑΛΟ δικηγόρο,έχουμε το καλύτερο νομικό σύστημα..."

Και μετά είναι να απορείς αναγνώστη μου που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων μειδιά με τις αποδράσεις Παλαιοκώστα...;;;;

4 σχόλια:

Sophia είπε...

τραγικο.
νομιζω οτι το θυμαμαι το συγκεκριμενο.
τι να πεις.
καλα κανεις και ανεβαζεις τετοια, δε πρεπει να ξεχνιουνται...
μηπως ξερεις αν το παιδι εζησε;

Sophia είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Dimitris είπε...

Δυστυχώς οι παρελθοντικοί χρόοι της ανάρτησης,απαντούν στο ερώτημά σου Σοφάκι...

Sophia είπε...

δεν το ηξερα.
τι να πω.
αν ειναι ποτε δυνατον..