Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Η ΜΠΑΛΑ....ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Μπόρα ήταν...και πέρασε.Επανήλθαμε αναγνώστη μου στα καθιερωμένα μιας και στην 8η αγωνιστική σημειώθηκαν συνολικά....13 τέρματα!!Ωστόσο θέμα μπορεί να μην είιδαμε όμως υπήρχαν ματσ που σπάσαν καρδιές και κρίθηκαν στο τέλος,όπως άλλωστε και ο τίτλος του πρωταθλητη στη Formula 1...Αναλυτικότερα λοιπόν:

Ολυμπιακός-Εργοτέλης 2-0:ο γαύρος δε την πάτησε σαν το βάζελο...χωρίς να παίξει καμιά σπουδαία μπάλα,έκανε αυτό που έπρεπε και καθάρισε το ματσάκι,ω τι έκπληξη,από το πρώτο ημίχρονο,επιτρέποντας στην εξέδρα να ασχοήθεί με το κλασσικό ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική στο Ο.Α.Κ.Α.

Ο.Φ.Η.-Skoda Ξάνθη 0-2:Δεν δάκωνε το "φίδι",δάγκωναν όμως οι ακρίτες που με δύο γκολ στο 70΄και στο 80΄καθάρισε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και βρίσκεται έτσι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος,περιμένοντας να υποδεχτεί την Α.Ε.Κ.,ενώ στο Ηράκλειο βγαίνουν τα "κουμπούρια"για τον ..."πρόεδρο" τους Φ.Βατσινά

Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ. 1-1:το ματσάκι ήταν ντέρμπι.Μπορεί να μην είχε φάσεις,είχε όμως πάθος και δύναμη και από τις δύο ομάδες,είχε φιλάθλους και από τις δύο ομάδες,είχε μπαοκτσήδες οπαδούς περιφερόμενους στο γήπεδο,είχε επεισόδια πριν από την έναρξή του....Το τελικό σκορ πάντως αδικεί τον μΠ.Α.Ο.Κ.που διαμαρτύρεται δίκαια για το ακυρωθέν γκολ του Μπακαγιόκο και για τον μη καταλογισμό πέναλτυ στον Μουσλίμοβιτς

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-2:ο βάζελος τα κατάφερε με το γκολ του μεγάλου του σκόρερ...Γκούμα σε ένα παιχνίδι που εδικαιούτο τη νίκη και τα κατάφερε αν και αγωνιζόταν με 10 παίχτες λόγω της...ανεξήγητης αποβολής του Μουν,ένα λεπτό πριν την ισοφάριση του Πανιωνίου.

Α.Ε.Κ.-Αστέρας Τρίπ. 2-1:με δύο γκολ στο 90' και στο 93' η χάνουμοι γύρισαν ένα ματς που μέχρι τότε έχαναν.Παράδοξες οι αποδοκιμασίες των οπαδών κατά την επίτευξη και των 2 τερμάτων,που οδήγησαν στην παραίτηση του κοντού(στο δρόμο που χάραξε ο γιος του ταχυδρόμου,που λέει και ο Δημήτρης)από την προεδρία της Π.Α.Ε.,ενω ο Αστέρας διαμαρτύρεται δίκαια αφού πριν την επίτευξη του δεύτερου πανέμορφου γκολ από τον Τζιμπούρ προηγήθηκε επιθετικό φαόυλ του ίδιου στον πορτιέρο των Αρκάδων.

Άρης-Λάρισα 0-0 :Το αλογάκι συνέχισε το εκπληκτικό αήττητο σερί του εκτός έδρας ενώ ο Άρης έδειξε για μια ακόμα φορά την αδυναμία του να "ξεκλειδώσει" σφιχτές άμυνες.

Πανθρακικός-Θρασύβουλος 1-0:στο λεγόμενο ντέρμπι της παραμονής οι Θρακιώτες σε ένα σχεδόν κατάμεστο γήπεδο νίκησαν με το πρώτο γκολ του Ριέρα,αφήνοντας τον Θρασύβουλα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Λεβαδειακός-Πανσερραϊκός 0-0:ότι λέει και το σκορ...όλα μηδέν στο μακράν πιο βαρετό παιχνίδι του πρωταθλήματος ως τώρα,που διακαώς άπαντες επιθυμούν να λησμονήσουν...

Μετά τιμής
Φανούρης Ballhead

Δεν υπάρχουν σχόλια: