Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Η ΜΠΑΛΑ....ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

9η αγωνιστική ήταν... και πέρασε.Κερδισμένοι οι 3 της Θεσ/νίκης και ο Ολυμπιακός,χαμένοι ΑΕΚ,ΠΑΟ.Αναλυτικότερα:

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-0:Το el classico του ελληνικού πρωταθλήματος,έγινε χτες el σπάστικο για όσους το παρακολούθησαν.Ο γαύρος κατέβηκε για την ισοπαλία κι έκανε μόλις μια ευκαιρία,ο βάζελος ήθελε μα δε μπορούσε κι έκανε μιάμιση ευκαιρία και κάπου εκεί το ματσάκι τέλειωσε στο μηδέν.Το μόνο αξιόλογο η άριστη διαιτησία του Νταλούκα,που δεν έχασε σχεδόν καμια φάση.

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 2-0:Ο δικέφαλος της Θεσ/νίκης ψηλά πετά.Βέβαι το πρώτο τέρμα ήταν από...ντεμέκ πέναλτυ,στον ιστορικό δεν δόθηκε πέναλτυ μαρς αλλά στο τέλος του Ζαγοράκη τα παιδιά ετοιμάζονται να κατέβουν στο Καραϊσκάκη την επόμενη Κυριακή όντας στη δεύτερην θέση του πρωταθλήματος μόλις 1 βάθμο πίσω από τους...οικοδεσπότες τους

Skoda Ξάνθη-ΑΕΚ 1-1:Στα Πηγάδια συνεχίστηκε η φετινή παραδοση της ΑΕΚ που τη θέλει να μην κερδίζει εκτός έδρας.Το αποτέλεσμα αδικεί την Ξάνθη που ήταν καλύτερη κι άξιζε τη νίκη,στην καλύτερη ίσως χρονιά της στην Α΄Εθνική.

Εργοτέλης-Λάρισα 2-1:Καλά στημένα τα κοπέλια με λίγες ευκαιρίες πέτυχαν δύο τέρματα με τον MVP τους Π.Ογκουνσότο και συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν όντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.Τα παιδιά του κάμπου βγήκαν στην επίθεση μετά το 2-0,πέτυχαν ένα γκολ με τον Πάρα αλλά μέχρι εκεί.

Θρασύβουλος-Άρης 1-2:Δίκαιη νίκη για τον Άρη και συνάμα πρώτη φετινή εκτός έδρας,που κατόρθωσε να ανατρέψει το σε βάρος του 1-0 παίζοντας καλύτερα ειδικά και μετά την ανόητη αποβολή του Ρόκα που άφησε τον "Θράσο" με 10 παίκτες για πάνω από μισή ώρα,ενώ ο ίδιος είχε βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του,λίγο νωρίτερα.

Αστέρας Τρ.-Πανθρακικός 0-0:Σε ένα παιχνίδι-κακοποίηση του θεάματος οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς,κάτι που αφήνει χαρούμενους τους Θρακιώτες,ενώ γεμίζει προβληματισμό τους Αρκάδες την ώρα που η καρέκλα του Καρβαλιάλ...τρίζει επικίνδυνα.

Ηρακλής-Λεβαδειακός 1-0:Οι γριές τα κατάφεραν με γκολ του Κονέ μόλις στο 6΄λεπτό.Από κει και πέρα ελάχιστες οι καλές φάσεις,σε ένα παιχνίδι που οι νικητές θα κρατήσουν μόνο το αποτέλεσμα και οι ηττημένοι τον προβληματισμό για τα πολλά πράγματα που πρέπει να διορθωθούν....

Πανσερραϊκός-Ο.Φ.Η. 1-2:Σε ένα παιχνίδι που οι Σερραίοι θεωρούσαν δικό τους το φιδάκι "δάγκωσε" δύο φορές σε δύο λεπτά με τον Πόποβιτς κατακτώντας το πρώτο του φετινό "τρίποντο" με τον Π.Αδάμο στη θέση του προπονητή,αφήνοντας ερωτηματικά στην ομάδα των Σερρών με την απορία πώς έχασαν ένα ματς που άξιζαν να κερδίσουν...

Μετά τιμής
Φανούρης Βallhead

Δεν υπάρχουν σχόλια: