Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Η ΜΠΑΛΑ....ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

19η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μόνο μια ευχή βγαίνει από τα στόματα όλων των μη γαύρων..."ρε γαύρε,χάσε και κανένα βαθμό,όχι για μένα,για τη φουκαριάρα τη μάνα μου...!Αναλυτικότερα:

Ολυμπιακός - Ο.Φ.Η. 2-1:απόρθητο κάστρο το Καραϊσκάκη,μα λίγο έλειψε οι γηπεδούχοι να πληρώσουν την εκνευριστική αστοχία τους,ενώ σώθηκαν από το γρήγορο τέρμα που πέτυχαν με τον Γκαλέτι λίγο μετά την ισοφάριση από υπέροχο πλασέ του Σιμίτς.

Άρης-Π.Α.Ο.Κ. 0-0:γεμάτο πάθος,δύναμη κι ένταση το ντέρμπι της συμπρωτεύουσας.Αδικαιολόγητη για επαγγελματία η αντίδραση του Κονσεϊσάο,που προκάλεσε την αποβολή του.Οι δύο αντίπαλοι θα τα ξαναπουν σήμερα Τετάρτη για το κύπελο αυτή τη φορά.

Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 1-0 :σε κακό δαίμονα του Π.Α.Ο. εξελίχθηκε φέτος ο Εργοτέλης όντας η μόνη ομάδα που τον κέρδισε και στις δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα,ενώ καμιά άλλη οιμάδα δε μπορεί φε΄τος να πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο.Άθλια εμφάνιση για τους φιλοξενούμενους,που σε κανένα σημείο δεν μπήκαν στο παιχνίδι,ειδικά και μετά την από ανοήτη αντίδραση προερχόμενη αποβολή του Ρουκάβινα.

Α.Ε.Κ.-Πανιώνιος 3-0:απλή και ουσιαστική η Ένωση στο καλύτερο ίσως φετινό της παιχνίδι επιβλήθηκε άνετα του ιστορικού,μια αγωνιστική πριν το ντέρμπυ(γοήτρου περισσότερο) με τον Ολυμπιακό.Όσο για τον ιστορικό προβληματίζει η συμπεριφορά του Χούτου,που όλα δείχνουν πως απομακρύνεται από την πλατεία.

Λάρισα-Πανσερραϊκός 1-1:έμφραγμα στις καθυστερήσεις για τους βυσσινί,που έχασαν δύο πολύτιμους εντός έδρας βαθμούς,στην προσπάθεια τους για την είσοδο στην πεντάδα της βαθμολογίας,όπυ βρίσκονται μιας και δεν πέτυχαν νίκες οι ανταγωνιστές τους στην κούρσα για την τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ.Στα αξιοσημέιωτα η επανεμφάνιση στα ελληνικά γήπεδα του "Stelios".

Πανθρακικός-Ηρακλής 1-0:ευχάριστη έκπληξη οι νεοωφώτιστοι που...κρυφοκοιτάζουν προς τα πλέι-οφ,δυσάρεστη ο γηραιός,που αν και είναι κοντά δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει την παραμονή τους στην superleague.

Θρασύβουλος-Skoda Ξάνθη 1-1:σε ένα παιχνίδι με εκατέρωθεν διαμαρτυρίες για τη διαιτησία,οι δύο ομάδες μοιράστηκαν εντυπώσεις και βαθμούς σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό του οποίου όμως το αποτέλεσμα δεν βόλεψε κανένα.

Αστέρας Τρ.-Λεβαδειακός 2-0:κόντρα στη ροή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ευκαιρία που τους παρουσιασ΄τηκε με τον Φιλομένο.Ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτυ,αστόχησε στην εκτέλεσή του,ενώ 8 λεπτά αργότερα πέτυχε το δέυτερο τέμα σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του,σε ένα παιχνίδι "Filomeno's Show".

Μετά τιμής
Φανούρης Ballhead

Δεν υπάρχουν σχόλια: