Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008

ΜΙΑ ΑΠ΄ΤΑ ΙΔΙΑ....


Για μια ακόμα αγωνιστική ο Ολυμπιακός παρουσιάσε ξανά το γνωστό αγωνιστικό του πρόσωπο,που μια αγωνιστική πετάει και μια σέρνεται... Έτσι μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν ακριβώς όπως έπρεπε,στο σημερινό με τον Εργοτέλη παρουσίασαν ένα ασύνδετο συνοθύλευμα,χωρίς σαφείς αγωνιστικούς προσανατολισμούς και αν δεν γινόταν το γκολ από πέναλτυ στο α΄ ημίχρονο....θα ψάχναμε πάλι πως είναι δυνατόν ο πρωταθλητής και σημερινός πρωτοπόρος της βαθμολογίας(με ένα απιχνίδι περισσότερο) να χάνει βαθμούς από τον ουραγό της Λίγκας Εργοτέλη.
Την ίδια στιγμή η ομάδα της Κρήτης δημιούργησε πολύ περισσότερες ευκαιρίες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη,αποδεικνύοντας ότι την αδικέι ίσως η βαθμολογική της θέση.
Μοναδικές ευχάριστες νότες για το Θρύλο ο Νικοπολίδης,ο Galetti μετά από πολύ καιρό και ο Πάντος για το μικρό διάστημα που αγωνίστηκε.
Ας ελπίσουμε ότι η κακή εμφάνιση οφειλόταν στο ότι οι ερυθρόλευκοι έιχαν το μυαλό τους στο παιχνίδι της Τρίτης με την Chelsea και ότι δεν θα έχουν ανάλογη απόδοση γιατί ο Αnelka δεν είναι Οgunsoto και ο Joe Cole δεν είναι Κοιλιάρας....

2 σχόλια:

giannis είπε...

μην εισαι αυστηρος 3 μερες πριν απο το ματσ με τη τσελσι...ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα παιχνιδια τησ ιστοριας μασ φιλε...
αν η ομαδα παιξει μετρια μα κερδισει τη τριτη δε θα θυμασαι τιποτα απο το σημερινο....υπομονη και στηριξη

Ανώνυμος είπε...

e kala re mitso einai gnosto oti o bazelos tha sproxtei mexri ahdias fetos, oxi oti exo omada allla... tetoies gkeles o gabros tha ksanakanei se mia 10etia pali....kalh tyxh me chelsea an kai tous pao poly toys typous apo to londino....kalytera mazi tous para exthros tous.... les na ginei kana ergo pali me ta dikas sas ta kalopaida?