Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ...ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ

Στις 3 περίπου τα ξημερώματα σήμερα(Δευτέρα 5/1) άνδρες των ΜΑΤ που φύλαγαν το κτήριο του Υπουργείου Πολιτισμού στα Εξάρχεια,δέχτηκαν δολοφονική επίθεση από αγνώστους,που τους πυροβόλησαν με καλάζνικοφ,περίστροφο(σύμφωνα με τους κάλυκες που βρέθηκαν),ενώ για να εξασφαλίσουν τη διαφυγή τους χρησιμοποίησαν και μια στρατιωτική χειροβομβίδα!Από την επίθεση τραυματίστηκε ο 21χρονος αστυνομικός Δ.Μαντζούνης στο στήθος και στο μηρό και διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό,όπου και χειρουργείται.
Η βία φέρνει βία,αναγνώστη μου.Γνωστό,κλισέ,χιλιοειπωμένο,μα πάντα μια ιστορική πραγματικότητα.Και σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει καμια διακαιολογία για τέτοιες ενέργειες.
Τις τελευταίες μέρες του 2008 όλοι γίναμε μάρτυρες της δολοφονίας του 15χρονου Αλ.Γρηγορόπουλου από τον "ράμπο"-ειδικό φρουρό.Ευτυχώς οι περισσότεροι από μας αγανακτήσαμε,αναγνώστη μου,με τη δολοφονία αυτή,εξαιρουμένων κάποιων...ποινικολόγων,"αγανακτισμένων νοικοκυραίων" και υλιστών εμπόρων,ανάξιων ίσως του χαρακτηρισμού τους ως ανθρώπων.
Παρεμφερή αισθήματα αναγνώστη μου,μού προκάλεσε και χθεσινοβραδινή δολοφονική επίθεση.Γιατί μόνο ως απόπειρα δολοφονίας εκ προμελέτης μπορεί να χαρακτηριστεί μια τέτοια ενέργεια.Δεν έχει καμια σχέση με τις διαμαρτυρίες,τις αντιδράσεις με το γενικότερο κίνημα εναντίον ενός πολιτικού συστήματος που εξαθλιώνει,που εξαγριώνει,που δολοφονεί.Δεν έχει καν σχέση με ένοπλη πολιτική αντίδραση βίας(τρομοκρατία για τους περισσότερους) κόντρα στη βία της εξουσίας,αφού πρόκειται για τυφλό χτύπημα,διχως καμια πολιτική στοχοποίηση.
Πριν από μέρες λεωφορείο των ΜΑΤ είχε δεχθεί επίθεση πάλι από αγνώστους με καλάζνικοφ.Όλα δείχνουν πως έχουμε περάσει σε μια νέα εποχή "τρομοκρατίας" δίχως τα σαφή ποιοτικά και πολιτικά χαρακτηριστικά των οργανώσεων των προηγούμενων ετών,με θύματα απλούς αστυνομικούς υπαλλήλους,που δεν έχουν καμια σχέση με περιστατικά τύπου λ.χ. Μάλλιου.
Σε 4 μέρες αναγνώστη μου έχει οριστεί η "συνάντηση" στους δρόμους μαθητών-φοιτητών-εργαζομένων,σε συνέχεια των πορειών και συλαλλητηρίων του τέλους του 2008.Δολοφονικές επιθέσεις σαν τη χθεσινή δεν έχουν να συμβάλλουν τίποτα σε τέτοια κινήματα.Λειτουργούν απλά προβοκατόρικα εναντίον τους δίνοντας άλλοθι για εφαρμογή "σκληρών μέτρων" καταστολής από τους κρατικούς φορείς και τους συνεργάτες τους "παρακρατικούς".
Ανθρώπινα(και αυτή είναι η διαφορά όλων εμάς από υπανθρώπους τύπου Κορκονέα ή Κούγια) οφείλω να ευχηθώ περαστικά στον άνθρωπο-ματατζή που δέχθηκε μια άνανδρη,δόλια,δολοφονική επίθεση που παραπέμπει σε μαφιόζικες εκτελέσεις ή επιθέσεις παρακρατικών ακροδεξιών και δεν έχει καμια σχέση με μαθητικά-φοιτητικά κι εργατικά κινήματα.Αναρωτιέμαι όμως...ποιοι να είναι άραγε οι δράστες και ποιούς σκοπούς εξυπηρετουν;;

7 σχόλια:

giannis είπε...

dimitri se genikes grammes symfono file
me peirakse pou simera emfanistike o big boss ths police k ekane diloseis.

sto nekro aleksi tpt omos.....

oxi sth tyflh tromokratia apenanti se ergazomenous

to mono pou kapos me kanei na xamogelo einai oti kapoioi pleon tha exoun anhsyxo ypno....o fobos tha erthei episkepths sta oneira tous k tha ta kanei efialtes

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς, συντάκτη μου, διαφωνώ με ατομικές, lonesome cowboy ενέργειες σαν την συγκεκριμένη επίθεση, όχι τόσο σε ηθική βάση αλλά κυρίως για την αναποτελεσματικότητα τους να κινητοποιήσουν και να αφυπνήσουν τον κόσμο ωστε να διεκδικήσει αλλαγές προς μια πιο δίκαιη κοινωνία (δεν το έκανα εγώ λοιπόν, μπάτσε του υποκλοπών).

Όσον αφορά την μετά βδελυγμίας και αποτροπιασμού καταδίκη της 'δόλιας, άνανδρης, δολοφονικής' επίθεσης εις βάρος του απλού, ανθρώπου - υπαλλήλου, βιοπαλαιστή, Βασιλάκη Καίλα, κτλ, κτλ.... ΜΠΑΤΣΟΥ:

Η πεμπτουσία της αντίστασης στο αστυνομικό κράτος δεν είναι η βεντέτα με την μονάδα ΜΠΑΤΣΟΣ σαν άνθρωπο και δεν λύνουμε τίποτα αν επικεντρωθούμε στην φυσική εξόντωση ενός, δύο, δέκα ή εκατό μπάτσων, άρα (ξαναλέω, μπας και δεν το πιάσανε στις υποκλοπές) τέτοιες ενέργειες ΔΕΝ είναι ωφέλιμες για οποιδήποτε κίνημα κοινωνικής αλλαγής, εκτός αν η πλειοψηφία καταφύγει στα όπλα, οπότε πάμε για επαναστατικές διεργασίες (όχι η περίπτωσή μας - ακόμα).
Μην ξεχνάς όμως, οτι η κάθε μονάδα - άνθρωπος ΜΠΑΤΣΟΣ επέλεξε για βιοπορισμό να φορέσει στολή, να ζωστεί γκλομπ, χημικά και περίστροφο (αυτό που εκπυροσκροτεί και προκαλεί εξωστρακισμούς) για να σοφρωνίζει δια της βίας και της τρομοκρατίας άοπλους πολίτες. Το να σου προκαλεί ο τραυματισμός του πάνοπλου ανθρωποφύλακα, ίδια μορφή συναισθημάτων με την δολοφονία του 15 χρονου από οπλοφόρο μπάτσο, αποτελεί παραβίαση της κοινής λογικής και της έννοιας της αναλογίας. Πάνω απ'όλα αποτελεί προσβολή και ατίμωση της μνήμης του εκτελεσθέντος παιδιού. Ακολουθώντας την αυτή λογική, πρέπει να καταγγείλουμε την δολοφονία 15 ισραηλινών στρατιωτών από την Χαμάς, οι οποίοι εν τέλει υπηρετούν την υποχρεωτική θητεία τους, χωρίς μισθό και που μπορεί να θέλαν να γίνουν ζωγράφοι, ποιητές, γιατροί, δάσκαλοι, κτλ.
Όσο για το άνανδρο, δόλιο και δολοφονικό της επίθεσης... χμμ... δύο οπλοφόροι την έπεσαν σε μια ομάδα από 10-15 οπλοφόρους, σε μια περιοχή που κάθε βράδυ (πήγαινε και λίγο Εξάρχεια), φυλάσσεται από 150-200 οπλοφόρους... ουάου, Ή την έπεσε ο Ράμπο με τον Μαιτι Μάους, ή κάποιοι είναι χέστηδες, ενδεχομένως, δεν ξέρω.
Υπενθυμίζω τέλος την ΕΔΕ που εκκρεμεί από πλευράς αστυνομίας για το ''για ποιό λόγο τελευταία 6 ετία έχουν προσληφθεί στις τάξεις τηε ΕΛ.ΑΣ τόσα πολλά μέλη της Χρυσής Αυγής'' (μια απάντηση είναι γιατί το μπέικον πάει με τα 'Αυγά΄').Οι αστυνομικοί, αν θες να το δεχτώ, είναι το ίδιο βιοπαλεστές με τους χιλιάδες εργαζόμενους που ζουν στο όριο της φτώχιας

και κουβαλάνε στις πλάτες τους τα μπάσταρδα του καπιταλιστικού τζόγου και της υπεραφθονίας των αφεντικών τους, με τους μετανάστες που διώκονται και πεθαίνουν στα σύνορα, στα κάτεργα εργασίας
ή στο κλασσικό πια
χαντάκι της Π. Ράλλη, με την καθαρίστρια συνδικαλίστρια με το οξύ στο πρόσωπο που απαίτησε τα αυτονόητα από τα ζόμπι του δημοσίου. Όταν η πολιτική ηγεσία καταγγείλει σύσσωμη όλα τα παραπάνω (και άλλα άπειρα), όταν βρει και τιμωρήσει τους ενόχους και ηθικούς αυτουργούς και λάβει μέτρα ωστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο φαινόμενο, όταν ρίξει δάκρυα και διαρρήξει ιμάτια, καλσόν και λοιπά είδη ρουχισμού, για όλα αυτά,
τότε και μόνο τότε θα μπορέσω να κλαφτώ για τον τραυματισμένο μπάτσο. Ως τότε απλά διαφωνώ με την πρακτική, ψυχρά και ωμά.

Αντί να μένεις συντάκτη μου στο τι επίθετο κολλάει στην επίθεση ή πόσο άνθρωπος ή άλλο ζώο ήταν (λάθος, είναι, δεν πέθανε όπως κάποιοι άλλοι) ο αστυφύλαξ των ΜΑΤ:
Αναλογίσου τις συγκυρίες, πυροβολισμός μαθητή στο (κατεξοχήν λαϊκό) Περιστέρι, πυροβολισμός από χώρο ασύλου σε κλούβα, πυροβολισμός σε προαστιακό, σχεδόν δολοφονία συνδικαλίστριας, σημερινή επίθεση - απόπειρα σε μπάτσους. Αυτό, ονομάζεται πολιτική κλιμάκωσης της έντασης. Έρχεται να τρομοκρατήσει το μαθητικό κίνημα (οι μαθητές και κυρίως οι γονείς τους χέζονται πιο εύκολα αν φας κανά δύο λάχανο, μετά αν τολμάς ρε ήρωα κατέβα). Έρχεται να καταπνίξει τον μάχιμο συνδικαλισμό, ενώ παράλληλα το βουλώνουν και οι κωλομετανάστες (πριν την Κωνσταντίνα, έχεις φάει και μερικούς Πακιστανούς στην Π. Ράλλη για να λάβουν όλοι το μήνυμα). Παράλληλα ξαμολάς κουλές σφαίρες σε προαστιακούς κτλ ενώ πυροβολούνται κλούβες και μπάτσοι σε πανεπιστημιακούς χώρους και σε 'αυτόνομες' υποβαθμισμένες συνοικίες με υψηλό βαθμό αυτοοργάνωσης και αντιμπατσική στάση (εξάρχεια = μπουρδέλο παρατημένο από τον Santa Claus Κακλαμάνη, με επιτροπή κατοίκων να κάνει πορείες ενάντια στο ΑΤ, αυτοοργάνωση για καθαριότητες, κτλ). Ξαφνικά ο σύντροφος καταναλωτής - τηλεθεατής, νομίζει πως έξω γίνεται πόλεμος και βρέχει σφαίρες. Ξαφνικά ο Πρωθ. ανοίγει συζήτηση προ ημερησίας για θέμα ασύλου, με τα ΜΜΕ να προετοιμάζουν το έδαφος από σήμερα. Ξαφνικά, εν ριμή οφθαλμού, γίνεται εξωφρενικό πογκρόμ στα Εξάρχεια από τα ξημερώματα, με χύδην συλλήψεις, έρευνες κατ'οίκον παρουσία εισαγγελέα, αποκλεισμό περιοχής από εκατοντάδες ΜΑΤ, Ζ, μπλε, πράσινους, μαύρους, ροζ και εμπριμέ μπάτσους. Ξαφνικά η ΕΛ.ΑΣ με το πληγωμένο γόητρο απέκτησε τον λαβωμένο ήρωά της, τον Δημήτρη όπως τον προσφωνούν Παυλόπουλος & λοιπή κομπανία (όπως λέμε τον Αλέξη), που μια χαροπαλεύει, μια λένε οτί είχε τις αισθήσεις του μετά το χτύπημα και τον οποίο πήγαν οι μπάτσοι στο 401 και όχι ασθενοφόρο εξοπλισμένο με γιατρούς και υποδομή για τις κρίσιμες πρώτες βοήθειες σε τέτοιου είδους σοβαρότατους τραυματισμούς. Ξαφνικά όλοι οι σταθμοί του ΗΣΑΠ και του ΜΕΤΡΟ γέμισαν περιπολα
με μπλε μπάτσους που περιφέρονταν, με τα κουμπούρια σε περίοπτη θέση, ανάμεσα στους επιβάτες. Ξαφνικά η μπατσοκρατία έπεσε σαν πέπλο στην πόλη.
Η επίθεση δεν θυμίζει απλά αλλά ΕΙΝΑΙ παρακρατική, τρομοκρατική δράση. Επεκτάθηκε το μενού και πια πέρα από έφηβο και μετανάστη έχει και μπάτσο.
Η πολιτική κλιμάκωσης της έντασης, έχει εφαρμοστεί αποσαρθρωτικά για την κοινωνία, από το Γ' Ράιχ μέχρι την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στο μετρό της Μπολόνια και έχει πετύχει διότι επιβάλλει τον φόβο και τον αποτροπιασμό που στέλνουν τους πάντες στα καβούκια τους και στην υπακοή τους.
Αν όλα αυτά πάντως τα έχει ενορχηστρώσει η κυβέρνηση, με καταπλήσσει. Κάναν και κάτι καλά.
Ειδάλλως είναι απλά μια λάθος επιλογή που δρα ως καταλύτης για την εντατικοποίηση της κοινωνικής καταστολής από μια μπουνταλάδικη ακροδεξιά κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα ρε Μητσο καιρο εχω να σου γραψω ομως παρακολουθω το ιστολογιο σου και οπως γνωριζεις σε παρα μα παρα πολλα θεματα ειμαι συμφωνος ομως οπως συμβαινει συνηθως τα αντιμετωπιζω με διαφορετικη οπτικη και σταση. Ειμαι ξεκαθαρα εναντιον της βιας κατα καθε ειδους προσβολης ισως γιατι μπορω να καταλαβω ποσο ζημια μπορει να κανει μια κλιμακωση η μια βεντετα.

Ενα πραγμα που με πειραξε ειναι που αναφερεις την φραση ''ανθρωπος- μπατσος΄΄ και με πειραζει γιατι αν καπου διαβαζες την αντιστοιχη ΄΄ ανθρωπος- κωλοπαιδακι -χουλιγκανακος '' θα εβγαζεσ αφρους.

για μενα η λεξη ανθρωπος αρκει και στα περισσοτερα που λες με μια πιο μετριπαθη ματια συμφωνω


εκει ομως που πραγματικα εξοργιζομαι ειναι στο δευτερο κατα σειρα σχολιο....και εξοργιζομαι οταν ο κρετινος αυτος που το αναρτησε επικαλειται την ''κοινη λογικη''...
Ο ανθρωπος αυτος και τα οσοα λεει μπορουν να αποτελουν και ηθικη συνεργεια στην αποπειρα δολοφονιας.

Θα ηθελα λοιπον να πω στον παραπανω ΄΄εξεγερμενο ιδεολογο που κλασσικα τις γιορτες εδωσε αναβολη στην εξεγερση του για να ξεκουραστει'', τα παρακατω και καλα θα κανει να τα βαλει καλα στο μυαλο του.

1. αν αυτη η κυβερνηση του μοιαζει ακροδεξια τοτε πραγματικα δεν γνωριζει αναγνωση η μαλλον πασχει απο νοητικη υστερηση
ανικανοι κομπλεξικοι καρακλακιδες λαικιστεσ διεφθαρμενοι ναι αλλα ακροδεξιοι με τιποτα
2. Αν για σενα η ζωη του μπατσου του καραβανα του πυροσβεστη δεν εχει αξια τοτε μην ζητας απο αυτον να σεβαστει την δικη σου....εισαι τυφλομενος απο το μισος, εισαι επικυνδινος για την κοινωνια και πρεπει πολυ γρηγορα (φτανει η ωρα) να ξακαθαρισουμε με εσενα ετσι ωστε να μεινει χωρος στην μετριοπαθεια να εκφραστει και να παμε μπροστα σαν κοινωνια
3 Τις σφαιρες αγαπητε κρετινε τις ριχνουν ομοιοι σου και μετα τα ριχνουν στο απροσωπο ακροδεξιο παρακρατος
4 εχε στομνου σου πως η κοινη γνωμη ακομη δεν μιλησε ισω ς προφανως γιατι δεν ενιωσε καποια απειλη....ο Ρωμιος δεν ειναι ουτε φασιστας ουτε ακροδεξιος μαλλον παρτακια θα το χαρακτιριζα μεχρι να του πατησουν το φιλοτιμο.... τοτε απο ρωμιος γινεται Ελληνας και Πατριωτης και τοτε θρασυδειλε τυπε ψαξε τους δημοσιογραφους να σε βοηθησουν , για δικηγορισκο μην σκας , δεν θα τον χρειαστεις....χαχαχχα

και αν θες βια....μην σπας βιτρινες και περιπτερα , .... η ζωη κανει τους αντρες το μυστρι το πυλοφορι το γιαπι....εως τοτε ...κλαψου για την ανεργεια σε κανα flo cafe και ασε τον κολητο σου τον μεταναστη να πλουτιζει και να σου δινει δικαιολογια οτι δεν υπαρχουν δουλειες

συγνωμη για το υφος μου αλλα οταν διαβαζω τετοιες ανοησιες ξεσπαω...ευτυχως μεχρι τωρα μονο στο πληκτρολγιο μου

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα ρε Μητσο καιρο εχω να σου γραψω ομως παρακολουθω το ιστολογιο σου και οπως γνωριζεις σε παρα μα παρα πολλα θεματα ειμαι συμφωνος ομως οπως συμβαινει συνηθως τα αντιμετωπιζω με διαφορετικη οπτικη και σταση. Ειμαι ξεκαθαρα εναντιον της βιας κατα καθε ειδους προσβολης ισως γιατι μπορω να καταλαβω ποσο ζημια μπορει να κανει μια κλιμακωση η μια βεντετα.

Ενα πραγμα που με πειραξε ειναι που αναφερεις την φραση ''ανθρωπος- μπατσος΄΄ και με πειραζει γιατι αν καπου διαβαζες την αντιστοιχη ΄΄ ανθρωπος- κωλοπαιδακι -χουλιγκανακος '' θα εβγαζεσ αφρους.

για μενα η λεξη ανθρωπος αρκει και στα περισσοτερα που λες με μια πιο μετριπαθη ματια συμφωνω


εκει ομως που πραγματικα εξοργιζομαι ειναι στο δευτερο κατα σειρα σχολιο....και εξοργιζομαι οταν ο κρετινος αυτος που το αναρτησε επικαλειται την ''κοινη λογικη''...
Ο ανθρωπος αυτος και τα οσοα λεει μπορουν να αποτελουν και ηθικη συνεργεια στην αποπειρα δολοφονιας.

Θα ηθελα λοιπον να πω στον παραπανω ΄΄εξεγερμενο ιδεολογο που κλασσικα τις γιορτες εδωσε αναβολη στην εξεγερση του για να ξεκουραστει'', τα παρακατω και καλα θα κανει να τα βαλει καλα στο μυαλο του.

1. αν αυτη η κυβερνηση του μοιαζει ακροδεξια τοτε πραγματικα δεν γνωριζει αναγνωση η μαλλον πασχει απο νοητικη υστερηση
ανικανοι κομπλεξικοι καρακλακιδες λαικιστεσ διεφθαρμενοι ναι αλλα ακροδεξιοι με τιποτα
2. Αν για σενα η ζωη του μπατσου του καραβανα του πυροσβεστη δεν εχει αξια τοτε μην ζητας απο αυτον να σεβαστει την δικη σου....εισαι τυφλομενος απο το μισος, εισαι επικυνδινος για την κοινωνια και πρεπει πολυ γρηγορα (φτανει η ωρα) να ξακαθαρισουμε με εσενα ετσι ωστε να μεινει χωρος στην μετριοπαθεια να εκφραστει και να παμε μπροστα σαν κοινωνια
3 Τις σφαιρες αγαπητε κρετινε τις ριχνουν ομοιοι σου και μετα τα ριχνουν στο απροσωπο ακροδεξιο παρακρατος
4 εχε στομνου σου πως η κοινη γνωμη ακομη δεν μιλησε ισω ς προφανως γιατι δεν ενιωσε καποια απειλη....ο Ρωμιος δεν ειναι ουτε φασιστας ουτε ακροδεξιος μαλλον παρτακια θα το χαρακτιριζα μεχρι να του πατησουν το φιλοτιμο.... τοτε απο ρωμιος γινεται Ελληνας και Πατριωτης και τοτε θρασυδειλε τυπε ψαξε τους δημοσιογραφους να σε βοηθησουν , για δικηγορισκο μην σκας , δεν θα τον χρειαστεις....χαχαχχα

και αν θες βια....μην σπας βιτρινες και περιπτερα , .... η ζωη κανει τους αντρες το μυστρι το πυλοφορι το γιαπι....εως τοτε ...κλαψου για την ανεργεια σε κανα flo cafe και ασε τον κολητο σου τον μεταναστη να πλουτιζει και να σου δινει δικαιολογια οτι δεν υπαρχουν δουλειες

συγνωμη για το υφος μου αλλα οταν διαβαζω τετοιες ανοησιες ξεσπαω...ευτυχως μεχρι τωρα μονο στο πληκτρολγιο μου

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς, απαξιώ να απαντήσω ή να απολογηθώ στο 'μετριοπαθές' φασιστοειδές που ανήρτησε το παραπάνω ασύντακτο συνονθύλευμα από τηλεοπτικά στερεότυπα και παιδαριώδεις απειλές. Απλά αναρωτιέμαι τα εξής:

1. Ως 'κωλοπαίδι - χουλιγκανάκο' αναφέρεται στον δολοφονημένο Αλέξη?
2. Από την αρλούμπα περί ηθικής συνεργείας, προκύπτει οτί μάλλον δεν έχει ακριβώς σπουδάσει νομικά. Ούτε ο τρομονόμος δεν λέει τέτοια κουφά.
3. Παρεξηγήθηκε διότι είπα την κυβέρνηση ακροδεξιά, ή γιατί προσέβαλα την ακροδεξιά εξισώνοντάς την με την κυβέρνηση?
4. Γιατί μπλέκει τις ευγενείς τάξεις των καραβανάδων και των πυροσβεστών στο θέμα? Πάντως για πυροσβέστη δεν τον κόβω.
5. Αν αυτός αντιπροσωπεύει την 'μετριοπάθεια ενάντια στη βία', κατάλαβα τι θα γίνει αν του δώσουμε 'χώρο να εκφραστεί'. Δεν θα μείνει ρουθούνι.
6. Η τοποθέτηση γύρω από το 'ποιός ρίχνει τις σφαίρες', το παρακράτος και τα περί 'όμοιών σου', κτλ, θυμίζει 'τέσσερα πόδια καλό, δύο πόδια κακό', ατάκα που στο βιβλίο του Όργουελ λένε - όχι τυχαία - τα γουρούνια.
7. Η 'Πατριωτική' ανάλυση για την ανεργία ήταν τρομακτικά εύστοχη. Όντως φταίνε οι 1.000.000 οικονομικοί μετανάστες που μας τρώνε τις δουλειές και κυκλοφορούν όλοι με Cayene. Αποδεικνύει με επιχειρήματα επίσης, πόσο καθυστερημένα ζώα είναι οι ρατσιστές. Τον Πατριώτη - Έλληνα τον βγάζουν μόνο στους μετανάστες.
8. Γιατί χαχανίζει μόνος του με αυτά που γράφει?
9. Τελικά οι πολλές ειδήσεις σε συνδυασμό με Χρησαυγήτικες κατηχήσεις βλάπτουν τον εγκέφαλο.
10. Τους Πατριώτες του είδους του, τους βλέπω πως εφορμούν Πατριωτικά σε διαδηλώσεις μέσα από τις γραμμές των ΜΑΤ. Από την εποχή Λαμπράκη και την χούντα, τίποτα δεν άλλαξε, απλά τώρα το έχουνε
ρίξει στην 'μετριοπάθεια' και την κλαψομουνίαση.

Το ύφος του, τέλος, δεν συγχωρείται, γιατί είναι εριστικό. Κάνει επίθεση επί προσωπικού, εντελώς απολίτικα και το μόνο που επιδιώκει είναι να προβοκάρει τον τσαμπουκά, όπως όλοι οι φασίστες.
Όταν έρθει η 'ώρα να ξεκαθαρίσουν την κοινωνία', όπως φαντασιώνονται, ας μας ειδοποιήσουν να έχουμε έτοιμη, χτισμένη την μάντρα.
Μέχρι τότε ας αγοράσει 5-6 πληκτρολόγια να ξεσπάει.

Κώστας

Ανώνυμος είπε...

1 Αφου εκφραζεις τετοια απαξιωση τετοια στο προσωπο μου γιατι εχασες το λιγοτερο 10 λεπτα απο τον πολυτιμο χρονο σου για να μου απαντησεις?

2 το επαγγελμα δεν καθοριζει την αξια της ζωης και ουτε μπορεις να γινεις εσυ τιμητης της, ντροπη σου.


Αν μπατσος ηταν το παιδι σου θα ελεγες τα ιδια? ή μηπως κλασσικα προερχεσαι απο φραγκατο πορτοφολι ετσι ωστε να μην σκεφτεις ποτε και τετοιες δουλειες σαν επαγγελματικη εξασφαλιση?

3 δεν γνωριζω απο νομικα απλα γνωριζω οτι διαβαζοντας αυτα που γραφεις και με τα οποια πιπιλιζετε τα μυαλα των 15αριδων τους οδηγειτε σε πραξεις βιας , σε αντικοινωνικες συμπεριφορες που ισως αργοτερα μετανοιωσουν. σπερνετε ανεμους και θα θερισουμε θυελες....

αν η πολιτικη ειναι αυτη που αφηνει τους τουρκους να αλωνιζουν στο αιγαιο και του ελληνες ψαραδες χωρις μεροκαματο ε τοτε,
απο πολιτικη δεν γνωριζω , και συνεχιζω να επιτιθεμαι εναντιον σου και θα το κανω οσο συνεχιζεις να αποτελεις ενα απο τα καρκινωματα της Πατριδας, γιατι επιτιθεσαι εναντια στο Εθνος στο οποιο περιφανα ανηκω , γιατι η σταση σου στρεφεται ευθεως εναντιον μου και εναντιον της οικογενειας μου

Απλα επειδη ειμαι ΄΄φασιστοειδες και σταγονιδιο , νοσταλγος του παρελθοντος και ντροπη για την ανθρωπινη φυλη'' και δυστυχως για σενα γνωριζω τις λεξεις φιλοτιμο ανδρεια, περηφανεια, και επειδη δεν με ευνουχισαν ακομη ουτε οι δημοσιοκαφροι ουτε οι ξενοφερτοι εγκληματιες και εμποροι ναρκωτικων, ουτε και ασφαλως εχω gay φιλους, επιτιθεμαι κατα προσωπο και δεν κρυβομαι πισω απο κουκουλες , και θα το κανω οσο απειλεις την ευτυχια μου, την όποια..ευημερια μου ή την ελπιδα μου για ευημερια

αιματοκυλιστηκε η χωρα στον συμμοριτοπολεμο 1 φορα και νομιζω ειναι αρκετη, την δημοκρατια που σκοτωνει την εφτιαξε η γενια του πολυτεχνειου, χασαμε την μιση κυπρο , χασαμε την Β.ηπειρο, αλλαξαμε την ιστορια μας προς χαρην της ελληνο-τουρκικης φιλιας και του αντι-ιμπεριλισμου(????) , χανουμε την μακεδονια και την θρακη , τα νησια του αιγαιου και του ιονιου αδειαζουν ,η επαρχια ερημωνει, η δημοσια περιουσια ξεπουλιεται γιατι δεν αντεξε τον τοσο συνδικαλισμο,τα σωματα ασφαλείας και ο στρατος ξεφτιλιστηκαν απο την κομματικοποιηση, δικαιωματα , δικαιωματα , δικαιωματα.....

κανεις σας δεν μιλαει για υποχρεωσεις κανεις σας δεν μιλαει για ευθυνη,για την προσωπικη ευθυνη του καθενα απεναντι στην κοινωνια, σαν μαθανε να τα ριχνετε ολα στην απροσωπη πολιτεια την εκαστοτε κυβερνηση και στους φασιστες. Σας μαθανε να ζητατε να ζητατε αλλα και να σπατε να καταστρεφετε, να φοροδιαφευγετε...

ολο παραπονα .... ολο γκρινια....

Οι καιροι σας εχουν προσπερασει, αυτο που χρειαζεται ειναι υπευθυνη σταση απο ολους .

Για την ακροδεξια δεν ξερω , ξερω ομως οτι οι Ελληνες ''εθνικιστες'' κρατησαν και κρατουν υπευθυνη σταση απεναντι στο εθνος και τον λαο.

Οσο για μενα θα σου πω οτι κρατω το μυαλο μου μακρυα απο επιρροες διαρροες και ουσιες
(λατρεις των οποιων ειναι οι θυασωτες των αυτονομων εξαρχείων) προσηλωμενος στα πατροπαραδοτα ιδανικα , το τριπτυχο το οποιο εσυ μισεις γιατι απλα εισαι ανικανος να πετυχεις και να κατανοησεις, και θα βρεθω εκει που πρεπει, οταν πρεπει , και το αν θα ανοιξει ρουθουνι ή οχι θα εξαρτηθει απο το ποιον εχω απεναντι μου , γιατι ασφαλως σαν συνειδητοποιημενος φυλετιστης γνωριζω την αρχη τις διαφορετικοτητας στην φυση και η ζωη και η αξιοπρεπεια για μενα εχουν ακομα νοημα. Εως τοτε τραβα στον μπαμπακα σου τον ΣΟΡΟΣ ( βλ INDYMEDIA)για χαρτζιλικι και κανα καινουργιο υπολογιστη....

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ Άριε!
Για τις ουσίες είναι σίγουρος?
Σαν κάτι να κουμπώνει...