Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Η ΜΠΑΛΑ....ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

12η αγωνιστική και....στο ίδιο έργο θεατές που λέει και το άσμα.Και όπως πάνε τα πράγματα ενώ παλιά λέγαμε πως είναι κρίμα να κρίνεται το πρωτάθλημα λίγο μετά τα Χριστούγεννα...φέτος κάτι μου λέει πως θα κριθεί πολύ νωρίτερα.Αναλυτικότερα:

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-1:Ο γαύρος συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την επιθετική του παρουσία και το πολύ σκοράρισμα,αν και ειδικά το τέταρτο τέρμα ήταν εμφανώς από θέση οφσάιντ.Πάντως με βάση την εικόνα του παιχνιδιού το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο μιας και "εξέλειψε ο σεβασμός" προς το πρόσωπο του πρώην προπονητή του γαύρου Sir Τάκη...ενώ οι οπαδοί ζητούσαν την κούπα του πρωταθλητή από τώρα....και ποιός μπορεί να τους αδικήσει;;

Θρασύβουλος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2: Στο 93' λέπτο ο δικέφαλος πήρε την νίκη με τέρμα του νεαρού Αθανασιάδη,που δείχνει στόφα μεγάλου σκόρερ,αποκαθιστώντας έτσι την αδικία μιας και το τέρμα της ισοφάρισης του Θράσου προήλθε από πάσα με το...χέρι.Πάντως τη δεδομένη στιγμή οι μΠΑΟΚ μοιάζει ο μόνος πιθανός διεκδικητής του τίτλου από τον γαύρο θυμίζοντας εποχές...Κούδα

Εργοτέλης-Skoda Ξάνθη 0-0:άλλη μια αγωνιστική δίχως ήττα εκτός έδρας για του ακρίτες,που βρίσκονται στο ρετιρέ της βαθμολογίας.Παρά το σκορ του το ματσάκι ήταν πολύ καλό μιας και καμμία από τις δύο ομάδες δεν κλείστηκε και το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ.

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρ. 1-1:η συνηθισμένη γκέλα μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση και θριαμβευτική νίκη στο Μιλάνο.Μάλλον εκεί έμειναν οι παίκτες του βάζελου αφού στο δεύτερο ημίχρονο...δεν βγήκαν καν να παίξουν.Ετσι το αστεράκι της Αρκαδίας,βρήκε την ευκαιρία να πάρει το Χηνάρι,που η κακοτυχία και η διαιτητική αβλεψία του είχε στερήσει στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Άρης-Πανσερραϊκός 2-0:μόνο εύκολη δεν ήταν η νίκη για τον σκώληκα,μιας κι επιτεύψθη στο τελευταίο 10λεπτο ενώ προήλθε και από τέρμα του Κόκε.Δίκαιες οι διαμαρτυρίες των Σερρών για μία φάση μαρς αποβολής αμυντικού του Άρη και φαόυλ σε πολύ καλή θέση,που μόνο ο ρέφερης δεν έιδε...

Πανθρακικός-Ο.Φ.Η. 2-0:σε κάστρο έχει μετατρέψει την έδρα της η Θράκη(έχει χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ στην αρχή του πρωταθλήματος),ενώ ο ΟΦΗ μοιάζει να θέλει αλλά δεν μπορεί.Και αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση...το φιδάκι θα αφήσει την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά από το...1976,αφήνοντας την λεβεντογέννα με έναν εκπρόσωπο και το βάζελο χωρίς...υποκατάστημα.

Λεβαδειακός-Α.Ε.Κ. 0-0:βαριά φαίνεται πως ήταν τα σουβλάκια για τη χανούμισσα,που αν και εμφανίστηκε βελτιωμένη πάλι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.Σε αυτό συνετέλεσε και το ότι οι παίκτες της εφάρμοσαν στο γήπεδο τον ύμνο της και...έσπασαν τα δοκάρια,ενώ τήρησαν και το...fair-play αστοχώντας δύο φορές σε πέναλτυ που έγινε οριακά βέβαια αλλά εκτός περιοχής.MVP του παιχνιδιού ο πορτιέρο των Βοιωτών Μπλάζιτς που...δεν έκανε στην ΑΕΚ.

Λάρισα-Ηρακλής 2-0:με ήττα "γιόρτασαν" οι γριές τα εκατοντάχρονά τους στον κάμπο.Το αλογάκι κάλπαζε και κέρδισε δίκαια με γκολ από τα αποδυτήρια στην αρχή του β΄ημιχρόνου(από θέση αφσάιντ όμως)και σφράγισε τη νίκη με το πρώτο γκολ του Ντάμπίζα μετά την επιστροφή του απο ην Αγγλία.

Μετά τιμής
Φανούρης Ballhead

1 σχόλιο:

elf είπε...

Δημήτρη μου, διαβάζω ανελλιπώς την αθλητική σου ενημέρωση αλλά μετά την επιστροφή του "πρίγκηπα" εγώ δεν ασχολούμαι με τη μπάλα, θα αρχίσω άλλα σπορ.
Τι κάνεις, όμως, κατά τα άλλα; Σας πεθύμησα. Δεν κανονίζουμε τίποτα;

Φιλιά πολλά και καλό ΣΚ!