Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Η ΜΠΑΛΑ....ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Τέλος πρώτου γύρου χωρίς πολλές εκπλήξεις,αν και σε κάποια ματς λίγο έλειψε να έχουμε εμφράγματα.Πρωταθλητής χειμώνα κι επίσημα ο Ολυμπιακός,με απόσταση δύο νικών από τον δεύτερο Π.Α.Ο.Κ.Δυστυχώς η 15η αυτή αγωνιστική στιγματίστηκε από φοβερά επεισόδια στο Παγκρήτιο,ανάμεσα σε "οπαδούς"(;) του Π.Α.Ο,του Ο.Φ.Η και των Μ.Α.Τ.Αναλυτικότερα:

Ολυμπιακός-Θρασύβουλος 2-1:έσπασε καρδιές ο θρύλος και χρειάστηκε ένα...πέναλτυ στις καθυστερήσεις για να κερδίσει τον Θράσο,που με περίσσιο θράσσος κατέβηκε στον Πειραιά.Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή αλλα οι δυτικοπροαστιώτες εκμεταλλεύτηκαν την κόντρα και στο παρά πέντε έχασαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πανσερραϊκός-Π.Α.Ο.Κ. 1-1:αν και προηγήθηκε ο δικέφαλος δεν κατάφερε τελικά να φύγει με το τρίποντο από τας Σέρρας.Οι γηπεδούχοι έδειξαν φοβερό πάθος,ισοφάρισαν νωρις στο β΄ημ΄χιρονο και έχασαν ευκαιρίες να πάρουν ακόμα και τη νίκη κόντρα στον βαθμολογικά αλλά και αγωνιστικά καλύτερο ΠΑΟΚ της τελευταίας εικοσαετίας.

Ο.Φ.Η.-Παναθηναϊκός 0-3:η μάχη της Κρήτης έγινε δυστυχώς στις εξέδρες.Στο γήπεδο ο βάζελος ήταν σαφώς ανώτερος και κέρδισε εύκολα τον ελλιπέστατο Ο.Φ.Η.(όχι πάντως από τραυματισμούς).Στο Ηράκλειο ψάχνουν ακόμα τον Εντόι και ζητούν από τον Άγιο Βασίλη ένα νέο πρόεδρο....

Α.Ε.Κ.-Εργοτέλης 3-2:τα κατάφερε η Ένωση και κατέβαλλε τον αξιόμαχο Εργοτέλη με γκολ του Εντίνιο,που ξανά ήρθε από τον πάγκο για να δώσει τη λύση,σα από μηχανής Θεός.Έβαλε και το χεράκι του ο ρέφερης,που δεν είδε πέναλτυ μαρς σε χέρι του Πλίατσικα στα τελευταία λεπτά,κι έτσι η ομάδα του πρίγκηπα απέφυγε μια νέα εντός έδρας αποτυχία.Αρνητικό ρεκόρ για την Ένωση,πως δεν έχει κάνει ακόμα διπλό στο πρωτάθλημα.

Πανθρακικός-Άρης 0-0:αρκετά καλό παιχνίδι στην Κομοτηνή χωρίς γκολ όμως.Οι Αρειανοί πρέπει να αισθάνονται ευχαριστημένοι με το βαθμό της ισοπαλίας μιας και αν κάποια ομάδα άξιζε τη νίκη αυτή ήταν οι νεοφώτιστοι,που αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Ηρακλής-Skoda Ξάνθη 1-0:κάτι έχει αλλάξει στο Καυταντζόγλειο και η γηραιός ξεκόλλησε απο τον πάτο της βαθμολογίας.Μέτριο ποιοτικά το ματσάκι με λίγες αξιόλογες φάσεις.

Λάρισα-Λεβαδειακός 2-1: σωστά στημένη η Λειβαδιά προηγήθηκε στο ματσάκι,κάτι που σηματοδότησε την αντεπίθεση των Λαρισαίων.Έπεσαν όμως πάνω σε έναν εξαιρετικό Μπλάζιτς.Ο πορτιέρο των Βοιωτών σταματούσε το ένα μετά το άλλο τα σουτ των Λαρισαίων και χρειάστηκε ένα απευθείας φάουλ του Βενετίδη!! για να ισοφαρίσει το αλογάκι.Και ενώ όλα έδειχναν πως το ματσάκι θα έληγε στο Χ ο μέχρι τότε αλάνθαστος Μπλάζιτς έκανε το μοιραίο σφάλμα και δέχτηκε ένα...αστείο τέρμα από τον Πάρα.Πάντως ήταν ένα πολύ όμορφο ματσάκι

Πανιώνιος-Αστέρας Τρ. 3-0:εύκολη νίκη για τον ιστορικό που βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα,καθοδηγούμενος από ένα και πάλι εξαιρετικό Εστογιανόφ.Η ομάδα της Τρίπολης μοιραία υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου της μιας και ουσιαστικά δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο,ξεκινώντας νωρίτερα τις διακοπές των Χριστουγέννων!

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Xρονιά στον ξενιστή μου και όλους εσάς.Θα τα πούμε πάλι με το νέο έτος στις 5/1/09

Μετά Τιμής
Φανούρης Ballhead

Δεν υπάρχουν σχόλια: